4 timers food walk I aarhus

699 kr. pr. person

Denne 4-timers kulinariske vandretur er en spændende måde at se ”smilets by” Aarhus på. Du vil smage fantastisk mad, når du besøger unikke steder, der alle er en del af den nuværende fødevarescene i Århus. Du vil udforske traditionel dansk mad og drikke, men også besøge nogle af de mest trendy steder og kvarterer i byen.

Vi ønsker ikke at ødelægge alle overraskelserne på denne tur, men vi kan sige så meget, at din lokale foodie guider dig gennem Aarhus’ små gyder, og gør syv-otte stops. Hver af dem giver dig mulighed for at prøve nogle udsøgte lækre retter.

For os er det vigtigt at vise dig så meget af Aarhus, som vi kan på 4 timer, og introducere dig for steder, du ikke ville finde på egen hånd. Turen starter på Torve-markedet på Ingerslevs Boulevard, og derefter bevæger man sig tættere på Århus mest levende og interessante kvarterer Jægergaardsgade og Latiner kvarteret.

Den lækre mad smagt langs ruten vil svare til det samme som et fuldt måltid. Så ankom sultne – ingen stor morgenmad inden denne tur. Der er et minimum på 2 gæster for at booke denne tur.

Turen starter på:

Ingerslevs Boulevard

Turen slutter i:

Latiner kvarteret

Lignende oplevelser